Accountant met
aandacht voor jouw zaak

in deze snelle tijd, staan we bij Biemans graag stil bij jou!

De samenwerking tussen ondernemer en accountant, zou een prachtige synergie moeten zijn…

Kijk je naar verouderde cijfers? Is er onvoldoende kennis van jouw branche? Is de accountant niet betrokken bij jouw dromen? Herkenbaar? Helaas…De samenwerking die wij met onze klanten aangaan valt of staat bij aandacht. Vitaal om jouw onderneming te laten groeien!

De Biemans-methode: van aandacht naar groei

1

Aandacht voor
automatisering

Dubbel werk. Onnodig werk. Elke ondernemer herkent dit ongetwijfeld. De boekhouding zit er vol mee. Wij vinden het te gek om keer op keer als we dit soort onnodig werk tegenkomen het te automatiseren voor onze klanten. Zo houden we jouw en onze handen vrij.

2

Aandacht voor
jouw dromen

Als we niet druk zijn met onnodig werk, kunnen we focussen. De aandacht geven aan jouw dromen, jouw ontwikkeling jouw doelen. Dat is ons uitgangspunt. Als die helder zijn, kunnen wij veel meer voor jou betekenen. Wij leren je graag beter kennen. Dat is de basis.

3

Aandacht voor
jouw omgeving

Welke markt zit je in? Hoe zit de regio in elkaar waarin je onderneemt? Hoe heb je de organisatie ingericht? Wat zijn de trends in je sector? Als je je bewust bent van wie je bent en wat je wilt en je je bewust bent van de omgeving waarin je onderneemt, dan kun je aandacht omzetten in blijvend succes.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten & aanpak

Dit doet aandacht voor onze klanten

Bouwe Vloer- en Raamdecor

Van Beek SPF Varkens BV

Bridge Event Facilities

Autoschade Leo Brans

Heijderhoeve

Ezzy’s

Een greep uit de klanten van Biemans Accountants en Belastingadviseurs