De stap van eenmanszaak naar BV.

In piektijden heeft hij een man of zeventig aan de slag. Bridge Event Facilities faciliteert stands, beurzen en evenementen; al meer dan dertig jaar en op een steeds breder vlak. Die verbreding van activiteiten én een nieuwe generatie die in het bedrijf instapt, bracht oprichter en eigenaar René Verbruggen er toe om zijn eenmanszaak om te zetten in een BV-structuur. Dat deed hij met hulp van Biemans.

René Verbruggen
eigenaar

Hoe ziet jullie samenwerking met Biemans eruit?

“Ik werk niet met leveranciers, zeg ik altijd, maar alleen met partners. Het faciliteren van stands, beurzen en evenementen is ontzettend dynamisch. Je werkt met strakke deadlines en hoge eisen. Jouw klant gaat zich immers presenteren aan zijn doelgroep. Dan moet alles kloppen; tot in detail. Met Bridge willen wij klanten maximaal ontzorgen. Dat kan alleen als we er honderd procent van op aan kunnen dat onze partners daar in mee gaan. Biemans is al sinds begin deze eeuw onze accountant en zien wij als een van die onmisbare partners in die ambitie van ons.”

Hoe is het omzetten van je zaak naar een BV-structuur verlopen?

“Biemans kent ons al jaren. Ze zagen diverse ontwikkelingen in het bedrijf die ons op korte én lange termijn in fiscale zin voordeel zouden geven. Dan heb je het daar samen over. Je hoort wel eens zeggen dat je om de zoveel jaar van accountant moet wisselen. Ik ben het daar pertinent niet mee eens. Ik weet wat ik aan Biemans heb. Ze denken met me mee en denken vooruit, in het belang van mijn zaak. Ook nu, bij het omzetten naar een BV-structuur, ben ik daarom meegegaan in hun advies.”

Wat betekent vervolgens zo’n overstap naar een BV-structuur?

“Het is een herstructurering van je bedrijf. Eentje die alles raakt. Je HR, je administratieve organisatie, je verzekeringen, enz. Met Biemans heb je een partij in huis die je in al die zaken kan ondersteunen. Kim van Creij bijvoorbeeld heeft als assistent accountant de gescheiden administraties mee op poten gezet; en Mirjam van Zutphen heeft als belastingadviseur alle fiscale zaken geregeld. Ik heb me nooit druk hoeven maken of iets wel of niet geregeld zou zijn. Ik ben in het hele proces volledig ontzorgd; precies zoals ik dat naar mijn klanten doe.”

Welk woord typeert Biemans het meest?

“Oplossingsgericht. Daarom ook dat Biemans bij ons past, denk ik. Onze klanten weten heel goed hoe ze zich willen presenteren, aan ons vervolgens om dat te regelen. Dat vertrouwen hebben ze in ons: laat het maar aan Bridge over, dan komt het goed. Datzelfde vertrouwen hebben wij ook in Biemans. Dat geeft rust en zorgt dat je je helemaal kunt richten op jouw core business.”

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten & aanpak

Dit doet aandacht voor onze klanten

Bouwe Vloer- en Raamdecor

Van Beek SPF Varkens BV

Bridge Event Facilities

Autoschade Leo Brans

Heijderhoeve

Ezzy’s