‘Biemans zorgt in alle hectiek in onze sector voor rust.’

Weinig varkenshouderijen die zo dynamisch en zo in ontwikkeling zijn en blijven als De Heijderhoeve. Het bedrijf is continu in beweging. Stilzitten is Robert en Helma van der Heijden vreemd. Als ze kansen zien, dan gaan ze daar voor. Vol overtuiging. Helma is voor Biemans de contactpersoon.

Robert en Helma
eigenaren

Hoe ziet jullie samenwerking met Biemans eruit?

“Voorheen was de samenwerking met de accountant redelijk traditioneel. Wij boekten zelf de administratie in, waarna een of twee keer per jaar een gesprek plaatsvond. Maar met de ontwikkeling van ons bedrijf, ontstond ook de behoefte en noodzaak ook om veel dichter op de cijfers te zitten. Sindsdien onderhouden we korte lijntjes met Biemans.”

Hoe zien die korte lijntjes eruit?

“Marc van Os is onze vaste contactpersoon. Naast dat hij één keer per maand een dagdeel naar ons bedrijf komt, kunnen we altijd bij hem terecht met vragen. We krijgen dan ook direct antwoord. Daarnaast staat hij ons bij in het periodieke overleg met STAK, de Stichting Administratiekantoor. Marc – en daarmee Biemans – past perfect bij dit bedrijf. Wij willen vooruit. Zij ook. Dat klikt gewoon.”

Welk woord typeert Biemans het beste?

“Rust. Weet je, de varkenshouderij is een heel complexe sector. Je hebt niet alleen met wisselende inkomsten te maken en met een sterke afhankelijkheid van internationale handelsbetrekkingen, maar ook met sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen in het eigen land en het eigen dorp. Wil je daarin met jouw bedrijf een rol blijven spelen, dan heb je uiteraard visie nodig en een stukje lef, maar ook: een accuraat inzicht in de cijfers. Niet per jaar. Niet per maand. Maar per week. Alleen dan kun je snel schakelen. Biemans heeft bij ons een stukje rust in die hectiek gebracht.”

Zou je Biemans aanbevelen aan collega-ondernemers?

“Ehm … nee. Want ze moeten het natuurlijk niet te druk krijgen, hahaha …”

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten & aanpak

Dit doet aandacht voor onze klanten

Bouwe Vloer- en Raamdecor

Van Beek SPF Varkens BV

Bridge Event Facilities

Autoschade Leo Brans

Heijderhoeve

Ezzy’s