‘Ze zijn eerlijk en transparant. Precies wat ook wij willen zijn.’

Vogels Autobedrijf in Gemert is sinds 1955 Renault dealer en daarmee één van de oudste dealers van het Franse merk in Nederland. En dat niet alleen: het bedrijf scoort van alle dealers één van de beste rapportcijfers wat betreft klanttevredenheid; een 9,3.
Paul Bekkers is de trotse eigenaar van het bedrijf.

Paul Bekkers
eigenaar

Mooie cijfers. Dat betekent dat jullie zelf ongetwijfeld ook hoge eisen stellen aan jullie partners, zoals de accountant.

“Haha … Ja, inderdaad. Voor ons is het klantcontact heel belangrijk. Daarin willen we ons echt onderscheiden. Dat contact moet heel naturel zijn. Heel vanzelfsprekend. Maar ook: heel warm en heel betrokken, met een gemeende interesse ook in elkaar, als mens. Dan zoek je partijen om je heen die bij je passen. Biemans is er daar één van, al jaren.”

Hoe ziet die samenwerking eruit?

“De boekhouding verzorgen we zelf. Dat doen we via het pakket waar alle Renault-dealers gebruik van maken. Dat is bijvoorbeeld ook gekoppeld aan een pakket voor de werkplaats. Biemans fungeert puur als accountant: degene die de stukken controleert, met wie we periodiek aan tafel zitten om de cijfers door te nemen en degene die we raadplegen als we heel specifieke vragen hebben.”

Welk woord typeert Biemans het beste?

“Laagdrempelig. Heb je ze nodig, dan hoef je maar te bellen. Dan krijg je niet eerst een keuzemenu, maar direct iemand van het bedrijf aan de lijn die je doorverbindt of je gelijk al antwoord geeft. Dat maakt het gemoedelijk. En dat is iets waar wij ons prettig bij voelen. Ook als je ze een mail stuurt, krijg je heel snel reactie. Ze schakelen snel. Dat betekent dat je zelf ook snel kunt schakelen.”

Zou je Biemans aanbevelen aan collega-ondernemers?

“Ja, hoewel ik denk dat er meer kantoren zijn zoals Biemans, hoor. Maar het contact met Biemans is er al zo’n 15 jaar en is ook al 15 jaar gewoon goed. Ze zijn eerlijk en transparant. Precies wat ook wij willen zijn. Wij zijn zelf intussen één van de kleinste dealerbedrijven binnen Renault, omdat de meeste overgebleven vestigingen zich in grote steden bevinden, maar scoren in hun kwaliteitsoverzichten als één van de beste. Dat gevoel, die ambitie, proef ik bij Biemans ook.”

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten & aanpak

Dit doet aandacht voor onze klanten

Bouwe Vloer- en Raamdecor

Van Beek SPF Varkens BV

Bridge Event Facilities

Autoschade Leo Brans

Heijderhoeve

Ezzy’s