MAX

Wat een apotheose zondagmiddag. 57 rondes lang denk je dat hij het niet gaat redden en dan toch… in de laatste ronde flikt hij het. Een mix van goed teamwork, goede tactiek, een goede coureur en tja, op het laatst toch ook nog een dosis geluk dat de safetycar wordt ingezet. Maar al met al een race om van te genieten.

Er wordt wel eens gezegd dat ondernemen een topsport is. Laatst las ik een stuk van een ondernemer die vond dat maar kolder. Hij gaf aan dat echte topsporters veel meer moeten doen, maar vooral ook veel meer moeten laten, om aan de top te komen en te blijven. Hij gaf aan dat er op zijn tijd een hapje en drankje bij past en een echte topsporter komt daar niet aan toe. Daarnaast staan ze vaak maar hooguit vijf jaar aan de top, en ondernemen gaat vaak wat langer door. Topsport is topsport en ondernemen is ondernemen. Twee totaal verschillende zaken.

Voor mij zal het wel. Zondag genoten van de sporter, en door de week weer genieten van de ondernemers waar we voor werken. En als dat in balans is, dan vliegt het jaar voorbij. Dat blijkt wel weer. Nog drie weken en we zitten weer in het nieuwe jaar. Mede namens de andere collega’s van Biemans, wensen we jullie prettige feestdagen en een voorspoedig 2022 toe!!

Veel leesplezier!!

Erik Verhoeven

Bekijk de Agro-nieuwsbrief van december 2021