Biemans 50 jaar

Het is alweer 50 jaar geleden dat Martien Biemans in Boerdonk in zijn woonkamer de start maakte met een accountantskantoor. In de eerste jaren werkte hij er nog gewoon bij, maar al snel groeide het kantoor verder uit.

Vanuit de woonkamer naar de garage en vanuit de garage naar een woonhuis dat helemaal als kantoor was ingericht. En rond de millennium-wisseling was het klanten- en personeelsbestand zodanig gegroeid dat het oude gemeentehuis van Erp gekocht werd en van waaruit we nu nog onze diensten verlenen. Het stokje werd overgedragen om de continuïteit van het kantoor te waarborgen.

En waar er 50 jaar geleden nog nauwelijks computers waren, er met 14- koloms papier werd gewerkt om een administratie uit te werken, is er in de loop der jaren ontzettend veel veranderd. De jonkies werden ouder, en er stromen nog met regelmaat nieuwe krachten het kantoor binnen. Er werd geïnvesteerd in kennis en automatisering; noodzakelijk om als accountantskantoor up to date te blijven.

De agro-sector heeft binnen Biemans altijd een prominente rol gespeeld en is dat ook altijd blijven doen. Zowel in de primaire sector alsook in de periferie van de landbouw hebben we vele relaties die gebruik maken van onze diensten. En daar zijn we natuurlijk harstikke trots op!!

Veel leesplezier!!
Erik Verhoeven

Bekijk de Agro-nieuwsbrief van april 2022