‘Bij Biemans steken ze hetzelfde in elkaar als wij: we willen ons continu verbeteren.’

Tonnie van Deijne stapte in 1986 in de Japanse auto-onderdelen. Hij voorzag, onder invloed van een streven naar een duurzamere wereld, een ommekeer in de handel in auto-onderdelen. Inmiddels telt zijn bedrijf meer dan 25 medewerkers, is het internationaal actief en kan, mede door het innovatief denken van Van Deijne, 90% van een auto worden hergebruikt.

Tonnie van Deijne
eigenaar

Hoe ziet jouw samenwerking met Biemans eruit?

“Die dateert al vanaf dat ik met mijn zaak begon. Ik ben toen bij Biemans terecht gekomen en ben er gebleven. We doen de boekhouding online, via Twinfield. Dat ligt helemaal bij onze administratie, maar loopt prima. Persoonlijk maak ik gebruik van de rapportages, waarmee ik online een up-to-date inzicht heb in hoe ik er voor sta. Daarnaast heb ik veel contact met Henri Knapen, die mij op fiscaal en juridisch gebied bijstaat bij de ontwikkeling van mijn bedrijf.”

Welk woord typeert Biemans het beste?

“Hun drive om zichzelf en hun dienstverlening continu te verbeteren. Die drive komt voort uit visie. Toen ik mijn zaak begon, keek ik tien jaar vooruit. Dat doe ik nog steeds. Ik zag en zie de markt veranderen en probeer daar op te anticiperen. Dat houdt je scherp en geeft je voorsprong. Zo was ik ruim tien jaar geleden een van de eerste die de volledige voorraad had geautomatiseerd. Dat bood mij later de kans om de markt de kans te geven online te bestellen. Bij Biemans zitten ze hetzelfde in elkaar als wij. Ook zij investeren in het automatiseren van diensten om daarmee hun dienstverlening naar een hoger plan te tillen.”

Kan een accountant je helpen een betere ondernemer te worden?

“Ja. Wij hebben een aantal cruciale stappen gezet in de geschiedenis van ons bedrijf. Stappen die je niet over één nacht ijs neemt. Zoals het besluit om internationaal te gaan. Dan is het heel fijn dat je iemand naast je weet die je niet alleen op fiscaal en juridisch gebied bijstaat, maar die ook met nuchtere kijk met je meedenkt. Niet alleen vanuit de cijfers, maar ook vanuit jouw ideeën en de kansen en risico’s die deze ideeën met zich meebrengen.”

Zou je Biemans aanbevelen aan collega-ondernemers?

“Absoluut. Ze zijn toegankelijk, accuraat, hebben veel expertise in huis en zijn heel beweeglijk. Ze zijn niet alleen accountant, maar zelf ook ondernemer. Ze willen vooruit. Zien kansen. En haken daar op in. Met één doel: de kwaliteit van hun dienstverlening continu verbeteren; omwille van jou, als hun klant.”

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten & aanpak

Dit doet aandacht voor onze klanten

Bouwe Vloer- en Raamdecor

Van Beek SPF Varkens BV

Bridge Event Facilities

Autoschade Leo Brans

Heijderhoeve

Ezzy’s