‘Onze relatie met Biemans voelt als een goed huwelijk.’

TGM uit Asten groeide in circa twee decennia uit van een startende gevelbouwer met een regionale focus tot een fullservice gevelspecialist met prestigieuze internationale projecten. Een prachtig bedrijf dat alle disciplines in eigen huis heeft: advies, ontwerp, ontwikkeling en realisatie. Harry Tromp is als een van de oprichters en nog altijd een van de mensen die mee sturing geeft aan het bedrijf.

Harry Tromp
oprichter

Hoe ziet jouw samenwerking met Biemans eruit?

“We zijn in 1996 opgericht. Toen al waren Oscar Hofs en William van Aerle als accountant en adviseur bij ons bedrijf betrokken. Die relatie is altijd intact gebleven. En ook altijd heel oprecht en transparant gebleven. Sterker nog: ik durf te stellen dat zij vanuit Biemans mee de fundamenten hebben gelegd onder ons bedrijf zoals dat er nu uitziet.”

Welk woord typeert Biemans het beste?

“In ons geval is dat partnership. Biemans is veel meer dan onze accountant. Ze zijn onze bedrijfsadviseur. Ze helpen ons structuren op te zetten en die aan te passen als de markt daar om vraagt. Ze helpen ons om processen efficiënt te organiseren. Maar ondersteunen ons ook heel effectief bij het vraagstuk hoe we de toenemende internationalisering en complexere samenwerking tussen de verschillende werkmaatschappijen vorm moeten geven. Ze zijn een vertrouwenspersoon met een sterk signalerende en adviserende functie.”

Kan een accountant je helpen een betere ondernemer te worden?

“Dat denk ik wel. Voor ons geldt dat in ieder geval wel. Biemans vestigt op de juiste momenten, dat wil zeggen: tijdig, de aandacht op zaken die relevant zijn. Dat doen ze vanuit de cijfers, maar ook vanuit hun betrokkenheid en affiniteit intussen met onze markt. Daarmee helpen ze ons absoluut om mee richting te geven aan de koers die we als directie hebben uitgezet.”

Overbodige vraag intussen, maar zou je Biemans aanbevelen aan collega-ondernemers?

“Dat is een volmondig ja. Al moet ik daarbij zeggen dat wij geen ervaring hebben met andere accountants. Onze relatie met Biemans voelt nog steeds als een goed huwelijk. Natuurlijk worden we regelmatig benaderd door andere kantoren en natuurlijk worden we wel eens in verleiding gebracht. Maar zodra we ook maar enigszins kritisch naar die kantoren gaan kijken, dan is de conclusie al heel snel dat er geen partij is die beter bij ons past dan Biemans.”

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten & aanpak

Dit doet aandacht voor onze klanten

Bouwe Vloer- en Raamdecor

Van Beek SPF Varkens BV

Bridge Event Facilities

Autoschade Leo Brans

Heijderhoeve

Ezzy’s