‘Stapels facturen worden tegelijkertijd gescand en ingelezen. Dat bespaart ons echt heel veel tijd.’

Udenaar Noud Verhoeven startte in 2003 een optiekzaak in Erp. Met succes. Inmiddels is zijn zaak uitgebreid met een afdeling ‘horen’ en is hij verhuisd naar een groter pand met een frisse, moderne uitstraling in het centrum van het dorp.

Noud Verhoeven
eigenaar

Hoe ziet jouw samenwerking met Biemans eruit?

“We doen zelf de administratie. Dat doen we online, via Twinfield. Biemans verzorgt vervolgens de controle daarop en doet de periodieke aangiftes. Een keer per half jaar zitten we bij elkaar om de cijfers door te nemen. Het prettige is dat Biemans altijd ook met cijfers uit de branche komt. Dan weet je direct ook hoe je presteert ten opzichte van de markt.”

Welk woord typeert Biemans het beste?

“Dat is makkelijk: hun betrokkenheid. Wat ik fijn vind is dat we een vast aanspreekpunt hebben. Onze boekhouding is redelijk complex, met name op het gebied van horen. Daar heb je namelijk met verschillende btw-tarieven te maken. Omdat we zelf de administratie doen, hebben we nog wel eens vragen. We kunnen daarvoor altijd terecht bij Biemans. Dat vind ik heel sterk, dat je ook als kleine ondernemer word gehoord en geholpen.”

Hoe kan een accountant je helpen een betere ondernemer te worden?

“Door met je mee te denken. Biemans doet dat. Sinds we gecertificeerd audicien zijn, is de administratie bijvoorbeeld veel omvangrijker geworden. Op advies van Biemans gebruiken we Scan & Herken, waarmee stapels facturen tegelijkertijd worden gescand en ingelezen. Dat bespaart ons echt heel veel tijd.”

Zou je Biemans aanbevelen aan collega-ondernemers?

“Sterker nog: dat doe ik al. Je hoort zo vaak verhalen over accountants die de aangiftes te laat in hebben gediend of kantoren waar je niet meer dan een nummer bent. Wij werken nu meer dan 12 jaar samen met Biemans en we hebben ze nooit op een nalatigheid kunnen betrappen. Sterker nog: juist doordat ze proactief meedenken, voegen ze echt waarde toe aan je organisatie.”

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten & aanpak

Dit doet aandacht voor onze klanten

Bouwe Vloer- en Raamdecor

Van Beek SPF Varkens BV

Bridge Event Facilities

Autoschade Leo Brans

Noud Optiek Zien & Horen

Heijderhoeve